ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΜΑΣ

Το όνομα μου είναι Νίκος Σταματάκης και είμαι ο υπεύθυνος του εστιατορίου Αγνάντι. Θέλω καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας και το ενδιαφέρον σας για μας.

Προτού πιο κάτω σας πω δύο λόγια για το Αγνάντι μας, θέλω να σας προσκαλέσω να έρθετε να μας γνωρίσετε από κοντά και να μας δώσετε την ευκαιρία να σας περιποιηθούμε πραγματικά. Θα σας υποδεχθώ προσωπικά και θα χαρώ να σας ξεναγήσω στις πιο όμορφες γεύσεις που θα ετοιμάσουμε για σας!

ΑΓΝΑΝΤΙ: Μια γευστική εικόνα!

Το Αγνάντι είναι ένα νησιώτικο παραδοσιακό εστιατόριο στη Γλώσσα της μαγευτικής Σκοπέλου. Πιστοί στη γνήσια ελληνική κουζίνα, προσφέρουμε πολύ προσεγμένα πιάτα με δικές μας παλιές οικογενειακές συνταγές που μαγειρεύονται με αγάπη για πολλές δεκαετίες.

Βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία, με υπέροχη θέα, που «βλέπει» στο αρχιπέλαγος των Σποράδων. Από την υπερυψωμένη βεράντα του Αγνάντι, κάτω από τη δροσερή κρεβατίνα από αμπέλια, το βλέμμα αγναντεύει μέχρι την Εύβοια και τη Σκιάθο.

Απολαμβάνοντας η ματιά αυτή την υπέροχη φυσική ομορφιά του απέραντου θαλασσινού τοπίου, οι υπόλοιπες αισθήσεις μας διεγείρονται από τις μυρωδιές της κουζίνας και τις γεύσεις των μεζέδων και των φαγητών.

Τον αγαπάμε αυτόν τον τόπο. Και σας προσκαλούμε να τον αγαπήσετε κι εσείς.

Ελάτε να πιούμε μαζί ένα κρασί, ένα ούζο, μια τσικουδιά. Θα μαγειρέψουμε για σας ότι καλύτερο τραβάει η ψυχή σας.

Φεύγοντας, είμαστε σίγουροι πως θα πάρετε μαζί σας τις πιο νόστιμες γεύσεις που δοκιμάσατε εδώ, στο Αγνάντι.

Νίκος Σταματάκης

JoomSpirit